Verzend en handelingskosten 
Nederland €5.75 Geen verzendkosten vanaf €75.-
Belgie €8.75
Duitsland €9,50

Overig en Buiten Europa op aanvraag

Bij verzending van je bestelling ontvang je altijd een track en trace nummer, wij zijn niet verantwoordelijk als je het pakket niet kunt aannemen of weigerd te ontvangen waardoor het pakket retour gaat naar ons, onze drukkerij of het depot van DHL. Voor het opnieuw versturen van je pakket worden extra verzendkosten inrekening gebracht, dit afhankelijk van het product en leverancier.

Designed 4 Kids is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens de verzending. Bestellingen worden verstuurd met PostNL / DHL of pakketdienst Onbezorgd.

Bij ontvangst van een beschadigde bestelling dient dit ten al tijde direct na ontvangst (uiterlijk binnen 5 dagen na ontvangst) gemeld te worden via mail incl beeldmateriaal. Met daarbij foto van volledige pakket met verzendlabel goed zichtbaar + foto van geopende pakket waarbij inhoud en opvulling duidelijk zichtbaar is + foto van gehele omvang van beschadigd artikel of artikelen + inzoomfoto van beschadiging. Alleen dan zal de schademelding door ons in behandeling worden genomen.

 


RETOURZENDING:

Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met je aankoop dan heb je het recht om deze binnen 14 dagen aan ons te retourneren uitgezonderd producten op maat of geperonaliseerde artikelen deze zijn op maat gemaakt en kunnen om deze reden niet terug worden genomen. Na deze periode kan de koop niet meer worden ontbonden. Alle kosten van deze retourzending zijn voor eigen rekening. U dient uw retournering per e-mail aan designed4kids, designed4kids@live.nl door tegeven. Het terug te ontvangen bedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending op jouw rekening worden teruggestort. 

Let op: De producten mogen alleen geretourneerd worden als ze ongebruikt en onbeschadigd zijn en in de originele verpakking.
 


 
Betaling via iDeal.

Via je eigen bank de bestelling direct betalen, veilig en eenvoudig.

Betaling via bank/giro.

Je kunt uw bestelling ook betalen via een bank overschrijving. De betaling dient binnen 5 werkdagen te zijn bijgeschreven op onze rekening o.v.v. het factuurnummer. Onze bankgegevens en het factuurnummer kun je terug vinden op de orderbevestiging.


 

© 2009 - 2024 Designed4Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel